Schadeherstel

Slimme reparaties vakkundig uitgevoerd!
Wij zijn een allround schadebedrijf dat met enthousiasme geleid wordt. Wij werken met een ervaren team vakmensen, dat werkt met moderne apparatuur en elke autoschade volledig kan herstellen. Niet alleen het volledige herstelwerk, maar ook de kleine slimme reparaties behoren tot ons vakgebied:

  • Spot repair: bijvoorbeeld een kleine lakbeschadiging, een krasje of een deukje. Eenvoudig te repareren voor ons, onzichtbaar en goed voor de portemonnee;
  • Uitdeuken zonder spuiten: lichte deukjes kunnen wij verwijderen zonder te schuren, plamuren of spuiten. Scheelt tijd en bespaart kosten;
  • Velgen reparatie: krasjes of beschadigingen op velgen herstellen.

Wij regelen alles met de verzekeringsmaatschappij!
Het komt dagelijks voor dat wij schades herstellen die door een eigen verzekeringsmaatschappij of door die van een tegenpartij worden vergoed. Het is al vervelend genoeg dat er schade aan de auto is, maar om dan nog eens het hele papierwerk betreffende de verzekeringsmaatschappij te moeten regelen….daar zit niemand op te wachten. Wij hebben hier jarenlang ervaring mee en regelen alles met betrekking tot de verzekering voor u.

Actief BOVAG Lid
Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos en schoon de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op!

Thema:  Overlay door  Kaira ยท